Sådan plejer du fedtet hud

1. Brug ikke ofteansigtsrens, exfoliatorer og andre lignende renseprodukter.Skift vanen med at bruge ansigtsrens hver dag til 1-2 gange om ugen eller ej, vask blot dit ansigt med vand.Fordi hyppig brug af ansigtsrens vil fjerne den normale olie og fugt fra huden, hvilket vil forværre hudens olieproduktion og beskadige hudens Stratum corneum.

 

2. Rens hudens porer jævnligt.Overdreven affald og olie i hudens porer kan føre til overdreven porestørrelse og acne.Så det er vigtigt at gøre et godt stykke arbejde med at rense porerne.At gå til hudplejecentret for en lille boblerensning er fantastisk.Mens den renser porer, kan den også fjerne mider, hvilket er gavnligt for hudens sundhed og absorptionen af ​​hudplejeprodukter.

 

3. Gør et godt stykke arbejde med hydrering og fugt.Vejen til hudhydrering er generelt at påføreansigtsmaske1-2 gange om ugen, og tidspunktet for hver ansigtsmaske styres til 15 minutter.Du kan ikke påføre ansigtsmaske hver dag.Hyppig påføring af ansigtsmaske vil let beskadige hudens barrierestruktur, og vil også forårsage skader på hudbarrieren.Efter påføring af ansigtsmasken skal du vaske essensen og derefter bruge nogle forfriskende fugtgivende produkter.

 

4. Gør et godt stykke arbejdesolcremeog makeup fjernelse, gør det hele året rundt, og brug solcreme, når du går ud!Du kan begynde at bruge vandemulsion som base 15-30 minutter før du går ud, og derefter påføre et tykt lag solcreme.Solcremens funktion er ikke kun at forhindre sol og ultraviolette stråler, men også at forhindre aldring og reducere indtrængen af ​​støv i luftens porer.

 

Når man tager enbruserom natten, brug makeupfjernere til at fjerne solbeskyttelsen og vask dit ansigt med rent vand.Fordi produkter til fjernelse af makeup har en rensefunktion, er der ingen grund til at bruge ansigtsrens til rengøring.Vi bør også gøre et godt stykke arbejde med at fugte og genopfylde vand i fremtiden.

 

5. At drikke mere varmt vand, spise flere grøntsager og frugter og dyrke mere motion kan hjælpe med at svede og afgifte og accelerere stofskiftet.Vær mere opmærksom på daglige rutiner, bliv mindre oppe sent, spis mindre slik, og spis mindre fedtede, krydrede, kolde, stegte, skaldyr og hårprodukter.

3-1


Indlægstid: Aug-01-2023
  • Tidligere:
  • Næste: